En penna med tankar

Varför en blogg?

Jag lämnade en fast anställning i början av 2009 därför att jag fått en idé. Jag ville bidra till ett hållbart arbetsliv - både för chefer och medarbetare. Vi är alla människor, oavsett vår roll på företag. Därför handlar både mitt företag och denna min blogg om att vara människa i vår tid. Jag tycker det har hänt något på arbetsmarknaden, som jag undrar hur det ska gå med framöver. Jag vill hälla in tankar, idéer och synsätt i den utvecklingen så att det ska gå bra. Låter det pretantiöst? Kanske är det det, men jag vill det ändå. Vi kan skapa det vi vill, och vi kan ta hand om oss om vi vill. Samtidigt behöver vi företag som utvecklas, och klarar sig i konkurrensen.

Jag tror att den ekvationen går ihop. Den måste göra det. Det är det jag vill jobba för. Här ska jag skriva om detta, men min digitala penna:)


Vill du skriva med din? Berätta om hur det är att vara chef, om vad du brottas med, om vad som är kul? Vill du som är medarbetare skriva om hur du tänker kring din roll, om ledarskapet på din arbetsplats, och om det finns några tips och trix som skulle kunna få dig att vara ännu mer engagerad på jobbet. Denna blogg är öppen.

Berätta om dig. Välkommen!


RSS 2.0